Testimoniale clienti

Obiectivul Pensiunii La Felinare  este acela de a oferi clientilor servicii de calitate si toate conditiile necesare pentru a putea avea un sejur minunat in Delta Dunarii.

Ne straduim in fiecare zi sa depasim in mod constant asteptarile si cele mai exigente pretentii din partea turistilor nostri . Va invitam sa cititi in continuare cateva testimoniale din partea clientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale.

Review-urile clientilor sunt preluate de la partenerul nostru booking.com

 

”Peisajul, pensiunea frumoasa si curata, camera cu toate dotarile necesare ,lenjerii prosoape perne saltele noi si de calitate, internet wi-fi care mergea si in camera nu doar in lobby. Ne-au placut si preparatele din bucataria proprie si micul dejun cu portii generoase.”

Iulia (Ilfov)

”Pensiunea oferă tot ceea ce i-si poate dorii un turist. Camerele curate, spațioase si confortabile; personalul foarte primitor si gata la orice ora sa-si satisfacă orice rugăminte pe care am avut-o. Piscina mare care se afla in spatele pensiunii este superbă având dușuri si un bar-terasa construit cu foarte mult bun gust. Ne-a fost recomandat Nea Vasile( un om excelent) cu care 2 zile am făcut plimbări cu barca pe canalului si lacuri, am pescuit( toate sculele necesare avându-le dânsul).”

Anda (Elvetia)

”Pensiunea este superb realizata, avand elemente de arhitectura specifice zonei si ofera facilitate multiple de la piscine, loc de joaca pentru copii, biciclete, preparate culinare din peste (recomand in special borsul de peste), etc. Ma bucur ca am petrecut cateva zile minunate in aceasta locatie frumoasa.”

Oana (Bucuresti)

”Pensiunea are doua piscine (una situata in curtea din spate). Cea din spate este foarte mare si are un view foarte frumos catre Dunare. Curtea este foarte mare si cu multe locuri pentru turisti: terasa interioara, terase exterioare, si chiar poti sta pe iarba (pe shezlong). Are doua locuri de joaca pentru copii, in apropierea fiecarei piscine. Area chiar si loc de joaca cu nisip. Mancarea (bineinteles bazata pe peste) a fost delicioasa si la preturi rezonabile.”

Gheorghe (Pitesti)

”Camerele decorate cu mult bun gust si foarte curate. Am mancat cel mai bun bors de peste pe care l-am putut manca vreodata. Se cunoaste ca este o afacere de familie pentru ca am beneficiat de servicii personalizate.”

Alexandra (Sibiu)

”Personalul foarte ospitalier; mancarea foarte gustoasa si multa; posibilitatea de a face meniul impreuna; piscine curate; terasa; curatenie ata in camere cat si in curtea pensiunii.”

Nicolae (Cluj)